FORRETT:
6 dampede dim sum med svinekjøtt og soya dippsaus.
HOVEDRETT:
Indrefilet Steak.
200 grams indrefilet av okse. Serveres med dampet pak choi, søtpotetfries, grillet ananas, sesam og teriyakisaus.
DESSERT:
Asian Crumble.
Asiatiske bondepiker med pasjonsfrukt, sukkerkavring og mangokompott.
FORRETT:
Panko Ebi.
Fire friterte reker servert med chillimajones.
HOVEDRETT:
Peking And.
Sprøstekt and med wokede grønnsaker og teriyakisaus. Serveres med jasminris og pannekaker.
DESSERT:
Matcha iskrem.
Grønn te-iskrem toppet med karamellisert sesam.
(Velg 5 kalde / varme artikler)
FOR GRUPPER MELLOM 50-130 PERSONER
– Kald fingermat (49,- for ekstra rett):
– Krabbsurimi i hjertesalatblad
– Sushi – Laks futomaki
– Vietnamesiske ferske vårruller med and
– Varm fingermat (49,- for ekstra rett):
– Mini vegetariske vårruller
– Kylling satay
– Krydret koreanske spareribs
– Salt og pepper blekksprut
– Reke wonton
– Sweet-chili
– Peanøtt
– Chili mayo
– Mango & jalapeno
– Soyasaus og wasabi
– Jasmin ris
– Goma wakame
– Kimchi
– Wasabi erter og rekechips.
359,- (pr pers.)
FOR GRUPPER MELLOM 10-50 PERSONER
SHARING:
– Wasabi erter og reke-kjeks
– 3 stk Svinekjøtt dim sum
– 2 stk Veganske vårruller
– 2 stk Krydret koreansk spareribs
– 2 stk kyllingspyd satay
– 2 stk Panko ebi
TILBEHØR:
– Jasminris
– Goma wakame
– kimchi
SAUSER:
– Dim sum dip
– Sweet-chili
– peanøtt
– Chile-mayo
VEGAN & VEGETARISK VALG
– 5 stk Vegansk dim sum
– 2 stk Veganske vårruller
– 2 stk Tofu Bao
PESCATARIAN OPTION
– 3 stk Vegansk dim sum
– 2 stk Panko ebi
– 2 stk Veganske vårruller
– 2 stk Tofu Bao